content image

WINTERBEHANDELING

Het is er toch nog van gekomen: we krijgen nog even echt winterweer! Ik moet eerlijk bekennen dat zo met het zonnetje erbij die lentekriebels ook al aardig te voelen waren maar we zullen nog even geduld moeten hebben. Speciaal voor deze koude dagen en voor de koukleumen onder ons (hier hoor ik zelf ook bij) is er nu  tijdelijk een winterbehandeling met vooral heel veel warmte : )

 

De winterbehandeling is een behandeling van 90 minuten waarbij de focus vooral zal liggen op de massage.  Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van de massagekaars van Extenso. Deze kaars verandert na het aansteken  in een hoogwaardige, natuurlijk warme massageolie. De massageolie bevat uitsluitend 100% ecologische ingrediënten als “sheabutter” en “witte tea extract”. Beide werken als een antioxidant en zorgen voor een optimale hydratatie.  Daarnaast zal tijdens deze massage ook gebruik worden gemaakt van de warme basaltstenen (hotstone massage) in het gezicht.

 

Zoals ik al zei: een behandeling met heel veel warmte, die zeer ontspannend werkt. Een heerlijk verwenmomentje voor jezelf .

 

De behandeling bestaat uit:                                     

Reiniging, Lysing, Epileren, warme compressen, massage met massagekaars en warme basaltstenen,  masker, dagverzorging

NU VOOR: € 52,50

De behandeling is te boeken t/m 20 maart 2018